Τηλ.: 210 9210030

Ειδικά προγράμματα

Η πολυετής εμπειρία του Γραφείου Καράμπελα στον χώρο της παροχής λογιστικών και φοροτεχνικών υπηρεσιών, υψηλής προστιθέμενης αξίας, σε φυσικά πρόσωπα αλλά και επιχειρήσεις, μας έχει φέρει «αντιμέτωπους» σε καθημερινή βάση με τις ανάγκες αλλά και τα προβλήματα των πελατών μας. Στο πλαίσιο αυτό, από τα μέσα της δεκαετίας του 1990 έχουμε δημιουργήσει τέσσερα ειδικά προγράμματα παροχής υπηρεσιών που απευθύνονται σε εξειδικευμένο πελατειακό κοινό. Αν και διαφέρουν ουσιαστικά στα χαρακτηριστικά τους, ταυτίζονται στον κοινό στόχο που έχουν και δεν είναι άλλος από την προσωποποιημένη εξυπηρέτηση και την ικανοποίηση υψηλών απαιτήσεων. Τα προγράμματα αυτά είναι:

Fast Tax

Το Γραφείο Καράμπελα Α.Ε., κατανοώντας τις δυσκολίες της εποχής, έχει θεσπίσει νέες οικονομικές λύσεις για την εξυπηρέτηση των πελατών του, αλλά πάντα στο μέγιστο των υπηρεσιών που μπορεί να προσφέρει. Η υπηρεσία FAST TAX φέρνει την λύση. Παροχή φορολογικών υπηρεσιών με ωριαία χρέωση.

Οι επιτηδευματίες που θέλουν συγκεκριμένες υπηρεσίες (π.χ. έκδοση φπα, αποστολή κεπυο κλπ) χωρίς περαιτέρω δεσμεύσεις και απαιτήσεις από το γραφείο μας, μπορούν να είναι φορολογικά συνεπείς αφιερώνοντας μας μόνο λίγη ώρα από τον χρόνο τους. Ο πελάτης παραμένει στον χώρο μας μέχρι να ολοκληρωθεί η εργασία του και η οικονομική του υποχρέωση τακτοποιείται απευθείας με κόστος ανάλογο με την ώρα που απαιτήθηκε για να διεκπεραιωθεί η εργασία του.

Με τον τρόπο αυτό ο επιτηδευματίας είναι ενήμερος απέναντι στις εκάστοτε φορολογικές του υποχρεώσεις που θα ζητήσει από το γραφείο μας να διεκπεραιωθούν, με σημαντικά μειωμένο κόστος, αλλά πάντα με την καλύτερη δυνατή κάλυψη από εμάς. Είναι ένα νέο είδος συνεργασίας που έχει θεσπίσει τo ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ Α.Ε αντιλαμβανόμενο τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες που διανύουμε, ούτως ώστε ο εκάστοτε πελάτης να νιώθει την σιγουριά της φορολογικής κάλυψης που προσφέρει το γραφείο μας, χωρίς επιπρόσθετες δεσμεύσεις και υποχρεώσεις και κυρίως χωρίς επιπλέον κόστος.

Με την υπηρεσία FAST TAX, η άριστη φορολογική εξυπηρέτηση σε συνδυασμό με την εξοικονόμηση πολύτιμου χρόνου και το μειωμένο κόστος είναι πλέον γεγονός.

V.I.P Tax Card

Τα μέλη του Private Tax Service Club αποκτούν την VIP Tax Card, καταβάλλοντας την αντίστοιχη ετήσια συνδρομή, η οποία κυμαίνεται ανάλογα με το είδος της (silver ή gold) και καθορίζεται από τη συχνότητα απασχόλησης του προσωπικού της εταιρείας, το είδος υπηρεσίας που απαιτείται από τον πελάτη, την ταχύτητα επίλυσης και την πολυπλοκότητα που παρουσιάζει.

Οι υπηρεσίες που παρέχονται με την silver VIP Tax Card είναι οι εξής:

 • Υποβολή δήλωσης φορολογίας εισοδήματος, Ε2, Ε9
 • Έκδοση προσωρινού εκκαθαριστικού σημειώματος
 • Έλεγχος εκκαθαριστικού σημειώματος της εφορίας
Τα προνόμια της Gold VIP Tax Card Πέραν των υπηρεσιών της silver card περιλαμβάνει:
 • Συμβουλές και πληροφορίες για κάθε φορολογικό ζήτημα (κληρονομικά, μεταβιβάσεις, κ.α.)
 • Έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση για τις φορολογικές σας υποχρεώσεις (προθεσμίες κλπ.)
 • Άμεση ενημέρωση για τις μεταβολές της φορολογικής νομοθεσίας
 • Ενημερότητες-πληρωμές
 • Δηλώσεις φόρου μεγάλης ακίνητης περιουσίας (ΦΜΑΠ)
 • Έκδοση πιστοποιητικών
 • Συναλλαγές στην εφορία
 • Ραντεβού στα γραφεία σας
 • Online επικοινωνία όλο το 24ωρο
 • Τηλεφωνική επικοινωνία χωρίς χρέωση όλο το 24ωρο
 • Δηλώσεις πόθεν έσχες
 • Ανάλωση κεφαλαίου προηγούμενων χρόνων
 • Υπολογισμός τεκμηρίων διαβίωσης – φορολογικό πλάνο για το επόμενο έτος

VIP Tax Card Κατοίκων Εξωτερικού

Από τα τέλη του 2012 δημιουργήσαμε τη VIP Tax Card Κατοίκων Εξωτερικού, μια υπηρεσία που απευθύνεται σε φορολογικούς κατοίκους εξωτερικού και σε Έλληνες φορολογουμένους, οι οποίοι έχουν εισοδήματα σε χώρες του εξωτερικού. Μεταξύ των υπηρεσιών που παρέχει είναι εξειδικευμένη υποστήριξη από στελέχη με εμπειρία στο πλαίσιο των Συμβάσεων Αποφυγής Διπλής Φορολόγησης καθώς και γενικότερα για το νέο νομικό πλαίσιο που έχει διαμορφωθεί στον τομέα αυτό.

Annual Tax Testing

Το Tax Testing είναι ένα πρωτοποριακό σύστημα προληπτικού φορολογικού και εσωτερικού ελέγχου των επιχειρήσεων. Απευθύνεται σε εταιρείες –ακόμη και όσες δεν είναι πελάτες μας- που θέλουν να γνωρίζουν ανά πάσα στιγμή τις υποχρεώσεις τους απέναντι στην Εφορία και θέλουν να αποφεύγουν τις δυσάρεστες εκπλήξεις Μέσω του ετήσιου προληπτικού ελέγχου αποκτάτε ενδελεχή έκθεση τόσο για το λογιστικό σύστημα της επιχείρησής σας, όσο και για πιθανές ατέλειες και παρατυπίες των βιβλίων της. Με αυτό τον τρόπο έχετε τη δυνατότητα να διορθώσετε έγκαιρα τα σφάλματα που έχουν γίνει και επιπλέον να προσδιορίσετε με ακρίβεια το κόστος τυχόν μελλοντικού φορολογικού ελέγχου ανά διαχειριστική χρήση.

Τα κέρδη του Annual Tax Testing

Η υπηρεσία μπορεί: Nα διαπιστώσει λάθη ή παραλείψεις στα βιβλία και στοιχεία κατά τη διάρκεια της χρήσης, ώστε να μην επαναληφθούν και να διορθωθούν. Nα προσδιορίσει και να ενημερώσει τους μετόχους για το αποτέλεσμα πιθανού φορολογικού ελέγχου στην επιχείρηση. Nα βοηθήσει στην επίλυση διαφορών μεταξύ των μετόχων όσο αφορά την πιστοποίηση των οικονομικών αποτελεσμάτων .

Επιχειρηματικές λύσεις

Το Γραφείο Καράμπελα είναι σε θέση να δώσει αξιόπιστες και άμεσες λύσεις σε δυσεπίλυτα επιχειρηματικά προβλήματα. Οι συγκεκριμένες υπηρεσίες είναι μοναδικές για κάθε περίπτωση – επιχειρηματικό πρόβλημα. Για το λόγο αυτό στο πρώτο στάδιο της συνεργασίας, πραγματοποιείται μια συνάντηση στα γραφεία μας, κατά την οποία ακούμε τα σχέδια, το πρόβλημα που αντιμετωπίζεται και τις επιθυμίες σας. Στη συνέχεια επεξεργαζόμαστε τα στοιχεία που μας έχετε δώσει και σας κάνουμε μια παρουσίαση των δυνατών τρόπων δράσης.

Παρεχόμενες υπηρεσίες:

 • Aνάλυση οικονομικής κατάστασης επιχείρησης)
 • Μετασχηματισμοί επιχειρήσεων (μετατροπές, συγχωνεύσεις, διασπάσεις)
 • Αξιολόγηση επενδύσεων
 • Κατάρτιση επιχειρηματικών σχεδίων (business plan)
 • Εκτίμηση αξίας επιχείρησης
 • Εταιρίες διαχείρισης ακινήτων
Διεύθυνση

Λ. Συγγρού 78 & Μ. Μπότσαρη 49, Αθήνα (Μετρό "Συγγρού Φίξ")

Επικοινωνία

210 92 100 30
info@taxnet.gr

Ακολουθήστε μας
Design by: Johnny K. Studio