Τηλ.: 210 9210030

ΠΑΡΟΧΕΣ ΚΑΡΤΩΝ

Το Γραφείο Καράμπελα, συνεχίζοντας την παράδοση του Private Vip Tax Service Club που έχει δημιουργήσει τα τελευταία 20 χρόνια, εναρμονίζει τα πακέτα λογιστικών – φοροτεχνικών παροχών που απευθύνονται σε φυσικά πρόσωπα - ιδιώτες με τις τρέχουσες απαιτήσεις της εποχής και με τιμές ανταγωνιστικές λαμβάνοντας υπ όψιν το οικονομικό περιβάλλον των τελευταίων ετών. Στόχος μας είναι να καλύψουμε τις ανάγκες των φορολογούμενων κατά την διάρκεια του έτους παρέχοντας σιγουριά και έναν σύμμαχο απέναντι στον κυκεώνα των φορολογικών υποχρεώσεων. Η κάθε κάρτα παρέχει ετήσια υποστήριξη για συγκεκριμένες και προσυμφωνημένες παροχές και παρέχει τη δυνατότητα επιπλέον υπηρεσιών του γραφείου μας , όταν και εφόσον αυτές χρειαστούν με σημαντικές εκπτώσεις.


1ο πακέτο: Silver Tax Card

H Silver Tax Card αποτελεί το βασικό μας πακέτο. Απευθύνεται σε φυσικά πρόσωπα που έχουν σχετικά απλές φορολογικές δηλώσεις (μισθωτούς και συνταξιούχους) . Στις παροχές της περιλαμβάνεται, η συμπλήρωση και αποστολή της φορολογικής δήλωσης εισοδήματος (Ε1) η συμπλήρωση της δήλωσης Ε2, η διακράτηση των προσωπικών κωδικών σας taxis μέσω ειδική διαδικασίας διαφύλαξης, η ενημέρωση για την φορολοταρία του υπουργείου Οικονομικών και η λήψη ενημερωτικών newsletter για τις φορολογικές υποχρεώσεις και αλλαγές που προκύπτουν. Επίσης, ο κάτοχος της Silver Tax Card, έχει την δυνατότητα να απολαμβάνει προνόμια όπως σημαντικές εκπτώσεις από 10% έως και 50%, στις υπόλοιπες παρεχόμενες φοροτεχνικές μας υπηρεσίες.


2ο πακέτο: Gold Tax Card

H Gold Tax Card αποτελεί το δεύτερο μας πακέτο, και προσφέρει πιο σύνθετες και περισσότερες υπηρεσίες κατά τη διάρκεια του έτους. Απευθύνεται σε φυσικά πρόσωπα που χρειάζονται περισσότερες υπηρεσίες και καλύτερη ενημέρωση ετησίως όπως για παράδειγμα σε ιδιοκτήτες ακίνητης περιουσίας που λαμβάνουν ενοίκια. Στις παροχές τις περιλαμβάνεται επιπροσθέτως του πρώτου πακέτου η δήλωση ακατάσχετου λογαριασμού, απαντήσεις σε φορολογικές ερωτήσεις τηλεφωνικώς, αποδοχές και δηλώσεις μισθωτηρίων, αιτήσεις για επιδόματα, ενημέρωση μηνιαίως για οφειλές σε εφορία, για τέλη κυκλοφορίας, για δόσεις ΕΝΦΙΑ, έκδοση πιστοποιητικών ΕΝΦΙΑ, ρυθμίσεις οφειλών κ.α.


3o πακέτο: Platinum Tax Card

Το τρίτο και πιο ολοκληρωμένο μας πακέτο φορολογικών υπηρεσιών είναι η Platinum Tax Car η οποία σας παρέχει περισσότερες υπηρεσίες και πιο εξατομικευμένες λύσεις σε σύνθετα λογιστικά-φοροτεχνικά θέματα που προκύπτουν. Το πακέτο αυτό σας προσφέρει επιπρόσθετα των προηγούμενων πακέτων εξατομικευμένες ερωτήσεις τηλεφωνικά, σύνταξη μισθωτηρίων συμβολαίων, έλεγχο ανάλωσης κεφαλαίου, έκδοση παραβόλων, ραντεβού στα γραφεία μας, ρύθμισεις στην εφορία, εξωτερικές εργασίες και ενημέρωση με εμαιλ για φορολογικές αλλαγές σε εξειδικευμένα θέματα που σας ενδιαφέρουν προσωπικά.


4o πακέτο: VIP Tax Card

Το τέταρτο και τελευταίο πακέτο μας, απευθύνεται σε ιδιώτες με σύνθετες λογιστικές ανάγκες. Ο κάτοχος αυτού του πακέτου έχει πλήρη πρόσβαση σε όλες τις παρεχόμενες υπηρεσίες του γραφείου μας καθώς επίσης και μεγάλες εκπτώσεις που φθάνουν και το 50% σε θέματα που αφορούν αντιμετώπιση φορολογικών ελέγχων και στην αγορά των υπόλοιπων πακέτων-καρτών.


Για την παροχή των υπηρεσιών των καρτών ισχύουν οι όροι και ρυθμίσεις που αναφέρονται αναλυτικά στην ιστοσελίδα του γραφείου μας.

Υπάρχει η δυνατότητα, συμμετοχής σε οικογενειακά πακέτα τα οποία καλύπτουν τις ανάγκες όλων των μελών σας, κατά περίπτωση.

Για λεπτομέρειες και ενημέρωση σχετικά με τις χρεώσεις μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Διεύθυνση

Λ. Συγγρού 78 & Μ. Μπότσαρη 49, Αθήνα (Μετρό "Συγγρού Φίξ")

Επικοινωνία

210 92 100 30
info@taxnet.gr

Ακολουθήστε μας
Design by: Johnny K. Studio