Λ. Συγγρού 78 & Μ. Μπότσαρη 49, Αθήνα
Δευτέρα - Παρασκευή:
8:00 - 19:00
© Copyright Taxnet.gr

H ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Το Γραφείο μας ξεκίνησε ως ατομική επιχείρηση από τον Μπάμπη Καράμπελα, στις αρχές της δεκαετίας του ’80 στην Καλλιθέα, κυρίως αναλαμβάνοντας υποθέσεις ατομικών επιχειρήσεων και  φυσικών προσώπων.

 

Από τότε μέχρι σήμερα έχει εξελιχθεί και εξειδικευθεί στην παροχή λογιστικών, φοροτεχνικών, οργανωτικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών σε  νομικά και φυσικά πρόσωπα, με το portfolio μας να περιλαμβάνει επιχειρήσεις σε περισσότερους από 15 κλάδους.

 

Στις αρχές του 1991 μετακομίσαμε  σε μεγαλύτερο χώρο στην Λ. Συγγρού 19 όπου μας φιλοξένησε για τα επόμενα 10 χρόνια και σηματοδότησε το πρώτο στάδιο ανάπτυξης.

 

Από το 2000 είμαστε στη σημερινή μας διεύθυνση σε ιδιόκτητα γραφεία στο ύψος του μετρό «Συγγρού Φιξ». Αρχής γενομένης από τότε, εισάγαμε στις υπηρεσίες μας  το κομμάτι της ετήσιας υποστήριξης των φυσικών προσώπων, το κομμάτι της υποστήριξης κατοίκων εξωτερικού και της παροχής εξειδικευμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών σε θέματα μετασχηματισμών επιχειρήσεων.

 

Λίγο πριν το 2010, ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες της αγοράς και των πελατών μας δημιουργήσαμε το τμήμα υποστήριξης επιχειρήσεων και φορολογούμενων εξωτερικού που αφορά σε εταιρείες που θέλουν να πραγματοποιήσουν επενδύσεις στην Ελλάδα ή στην υποστήριξη ελληνικών εταιρειών που θέλουν να κάνουν επέκταση σε αγορές εκτός Ελλάδας.  Την ίδια περίοδο δημιουργήθηκε το γραφείο της εταιρείας μας στο Λονδίνο και ένα δίκτυο συνεργατών παγκοσμίως.

 

Σήμερα βαδίζοντας στην τέταρτη δεκαετία λειτουργίας μας συνεχίζουμε την δημιουργία προγραμμάτων εξυπηρέτησης πελατών, για τα οποία μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικότερα στην ενότητα «ειδικά προγράμματα».

espa