Λ. Συγγρού 78 & Μ. Μπότσαρη 49, Αθήνα
Δευτέρα - Παρασκευή:
8:00 - 19:00
© Copyright Taxnet.gr

Fast Tax

Λίγο μετά το 2010 και την οικονομική κρίση κατανοώντας τις δυσκολίες της εποχής, ήρθαμε αντιμέτωποι με την πρόκληση του να εξυπηρετήσουμε όσους έχουν ανάγκη από υψηλή ποιότητας υπηρεσιών και δεν θέλουν να δεσμεύονται με ένα πάγιο μηνιαίο κόστος. Για αυτό το λόγο θεσπίσαμε νέες οικονομικές λύσεις για την εξυπηρέτηση των πελατών μας, πάντα με την άριστη ποιότητα των υπηρεσιών που μπορούμε να προσφέρουμε.

 

Η νέα υπηρεσία Fast Tax φέρνει την λύση με την παροχή λογιστικών υπηρεσιών κατ’ αποκοπή και όχι με πάγια χρέωση, ώστε να έχετε την καλύτερη λογιστική υποστήριξη με το χαμηλότερο κόστος!

Με αυτή την υπηρεσία ενημερώνεστε εγκαίρως με όποιον τρόπο επιθυμείτε (email, sms, τηλεφωνικώς) για τις εκάστοτε φορολογικές προθεσμίες, και όποτε και εάν το επιλέξετε μας κλείνετε το ραντεβού σας για να ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη υποχρέωσή σας πληρώνοντας μόνο για αυτήν αναλόγως τον χρόνο που απαιτήθηκε.

 

Έτσι με το Fast Tax μπορείτε να είστε φορολογικά ενήμεροι εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο και με χαμηλό κόστος, πάντα με την υψηλή ποιότητα παροχής των υπηρεσιών μας.

Time is time & money is money

 

Μπορεί το χρήμα να σου φέρει πίσω, μια ώρα που έχει περάσει;

Που απευθύνεται

 

Το Fast Tax απευθύνεται σε όλους τους ιδιώτες και επαγγελματίες που έχουν ανάγκη από συγκεκριμένες φορολογικές υπηρεσίες χωρίς περαιτέρω δεσμεύσεις και απαιτήσεις.

Τέτοιες επιχειρήσεις είναι π.χ. ελεύθεροι επαγγελματίες με λίγα παραστατικά  το μήνα, μικρά μαγαζιά, ατομικές επιχειρήσεις κ.α.

 

Κάποιες από τις υπηρεσίες που παρέχονται μέσω του Fast Tax είναι:

Έκδοση ΦΠΑ

Αποστολή ΚΕΠΥΟ

Υποβολή Μισθωτηρίων

Μηνιαία αποστολή Intrastat & Ανακεφαλαιωτικών πινάκων

Υποβολή δηλώσεων εισοδήματος

espa