Λ. Συγγρού 78 & Μ. Μπότσαρη 49, Αθήνα
Δευτέρα - Παρασκευή:
8:00 - 19:00
© Copyright Taxnet.gr

ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Στο Γραφείο Καράμπελα έχουμε αναπτύξει ισχυρή παρουσία στο χώρο των λογιστικών, φορολογικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών εξυπηρετώντας με επιτυχία πελάτες για τα θέματα τους από το 1980 που ιδρύθηκε η εταιρεία.

 

Τα τελευταία 20 χρόνια, από τον πρότυπο εργασιακό μας χώρο, επί της Λεωφόρου Συγγρού διεκπεραιώνουμε με επιτυχία κάθε ανάγκη των πελατών μας κάνοντας το όνομα μας συνώνυμο της αξιοπιστίας και της ασφάλειας.

Η ομάδα μας παρέχει φορολογικές, λογιστικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες σε επιχειρήσεις και φυσικά πρόσωπα συνδυάζοντας την επαγγελματική προσέγγιση με την διαπροσωπική επαφή και εστιάζοντας στις ιδιαιτερότητες της κάθε υπόθεσης.

Η εταιρεία τα τελευταία χρόνια, βρίσκεται σε μια πολύ δυναμική φάση ανάπτυξης και εξωστρέφειας και σε αυτό το τμήμα της ιστοσελίδας μας παραθέτουμε ενεργές αγγελίες για θέση εργασίας που αφορούν είτε σε κάλυψη νέας θέσης στο γραφείο μας ή σε κάλυψη θέσης εργασίας σε πελάτη μας.

 

Σε περίπτωση ενδιαφέροντος παρακαλούμε αποστείλετε σχετικό email με το βιογραφικό σας στο careers@taxnet.gr και τον κωδικό της αγγελίας στον τίτλο.

Λογιστής – Φοροτεχνικός (Κωδ 1058)

Στέλεχος τμήματος Μισθοδοσίας (κωδ 1059)

Στέλεχος τμήματος Yποστήριξης φυσικών προσώπων (κωδ 1060)

Υπάλληλος λογιστηρίου (Κωδ 3002) – Αφορά πελάτη ταξιδιωτικό πρακτορείο με έδρα το Κέντρο της Αθήνας

Πρακτική Άσκηση – Βοηθός Λογιστή (Κωδ 2018)

Πρακτική Άσκηση – Διοικητικό Προσωπικό (Κωδ 2019)

espa