Λ. Συγγρού 78 & Μ. Μπότσαρη 49, Αθήνα
Δευτέρα - Παρασκευή:
8:00 - 19:00
© Copyright Taxnet.gr

Γραφειο Καραμπελα

Τα τελευταία 40 χρόνια, παρέχουμε φορολογικές, λογιστικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες συνδυάζοντας την επαγγελματική προσέγγιση με την διαπροσωπική επαφή και αναγνωρίζοντας την μοναδικότητα του κάθε πελάτη. Με σύνθημα «μην πληρώνεις ό,τι δεν οφείλεις» είμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή λύση στην υπόθεση σας και  να σας απαλλάξουμε από τις έγνοιες των φορολογικών υποχρεώσεων.

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Αντιλαμβανόμαστε απόλυτα ότι τα χρήματα δεν μπορούν να σας φέρουν πίσω μια ώρα που χάσατε προσπαθώντας να βγάλετε άκρη με ένα φορολογικό θέμα. Μέλημα μας είναι να κάνουμε πάντα το βήμα παραπάνω σχετικά με την υπόθεση σας ώστε να σας παρέχουμε υπηρεσίες ανωτάτου επιπέδου σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

 

Αυτό δεν θα μπορούσαμε να το καταφέρουμε αν δεν αναγνωρίζαμε την μοναδικότητα του κάθε πελάτη και δεν προσεγγίζαμε την κάθε υπόθεση με κριτήριο την εμπιστοσύνη και την ειλικρίνεια.

 

Φροντίζουμε να εργαζόμαστε πιστοί στον κώδικα δεοντολογίας που διέπει το επάγγελμα μας και στις πολιτικές λειτουργίας που έχουμε θέσει και να μην αναλαμβάνουμε υποθέσεις που καταλαβαίνουμε ότι θα χρειαστούν αποκλίσεις. Στόχος μας είναι η έγκαιρη και ορθή ενημέρωση του πελάτη για το πλαίσιο που αφορά στην υπόθεση του και η μετέπειτα υποστήριξη του βάσει κοινών και ξεκάθαρων στόχων που έχουν τεθεί εξαρχής.

 

Προσπαθούμε να συμμετέχουμε όσο το δυνατόν περισσότερο σε δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και να παρέχουμε δωρεάν υπηρεσίες σε κοινωνικές ομάδες που τις χρειάζονται. Στο ίδιο πλαίσιο διατηρούμε μια πολιτική ίσων ευκαιριών στο χώρο εργασίας και έχουμε μηδενική ανοχή σε φαινόμενα ρατσισμού, εκφοβισμού και οποιαδήποτε τύπου παρενόχλησης.

Αν κι εσείς ανήκετε σε όσους δεν επιθυμούν:

να πληρώνουν ό,τι δεν οφείλουν

να έρχονται αντιμέτωποι με τις συνέπειες λαθών και παραλείψεων τρίτων

να ταλαιπωρούνται στις δημόσιες υπηρεσίες, ξοδεύοντας πολύτιμο χρόνο

να ζουν με το άγχος της εφορίας

να χάνονται στον κυκεώνα των συνεχών αλλαγών της φορολογικής νομοθεσίας

τότε το Γραφείο μας αποτελεί για σας έναν πολύτιμο σύμμαχο που θα σας απαλλάξει από όλα τα βάρη.

Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή πληροφορία χρειάζεστε σχετικά με τις υπηρεσίες μας και εμάς.

espa