Λ. Συγγρού 78 & Μ. Μπότσαρη 49, Αθήνα
Δευτέρα - Παρασκευή:
8:00 - 19:00
© Copyright Taxnet.gr

ΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΜΑΣ

Είμαστε ελληνική Ανώνυμη Εταιρεία και έχουμε άδεια παροχής λογιστικών υπηρεσιών από το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας. Στην ιστοσελίδα μας  υπάρχει ο Κώδικας Δεοντολογίας μας ,  η πολιτική μας για τα προσωπικά δεδομένα και οι επιμέρους όροι και προυποθέσεις που διέπουν εξειδικευμένα προγράμματα μας.

Στο δυναμικό της εταιρείας μας συμπεριλαμβάνονται εννέα ειδικευμένοι λογιστές-φοροτεχνικοί επίσης με άδεια λογιστή  από το Οικονομικό επιμελητήριο. Ο καθένας έχει εξειδίκευση σε ένα συγκεκριμένο κομμάτι  και έχουν πολυετή εμπειρία στο χώρο.

 

Στο βοηθητικό προσωπικό συμπεριλαμβάνονται τρεις βοηθοί λογιστή επίσης είτε με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ή σε διαδικασία απόκτησης και τελειόφοιτοι λογιστικής ή διοίκησης επιχειρήσεων που πραγματοποιούν την πρακτική τους άσκηση.

 

Το διοικητικό μας προσωπικό αποτελείται από τέσσερα άτομα  και φροντίζει για την τήρηση των οργανωτικών και καθημερινών εργασιών, την βέλτιστη εξυπηρέτησή των πελατών και την εύκολη πρόσβασή στις υπηρεσίες μας.

 

Επίσης στις τέσσερις δεκαετίες λειτουργίας μας έχουμε δημιουργήσει σταθερές και μόνιμες συνεργασίες με επιλεγμένους εξωτερικούς συνεργάτες, όπως δικηγόρους, ορκωτούς λογιστές και συμβολαιογράφους στο πλαίσιο της καλύτερης υποστήριξης των πελατών μας.

ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ

Mπορείτε να μας βρείτε στην οδό Μάρκου Μπότσαρη 49, στο ύψος του μετρό Συγγρού φιξ. Παρακάτω ορισμένες φωτογραφίες από τα γραφεία μας:

espa