Λ. Συγγρού 78 & Μ. Μπότσαρη 49, Αθήνα
Δευτέρα - Παρασκευή:
8:00 - 19:00
© Copyright Taxnet.gr

Γραφειο Καραμπελα

Στο Γραφείο Καράμπελα παρέχουμε λογιστικές, οργανωτικές και φοροτεχνικές υπηρεσίες σε φυσικά (ιδιώτες) και νομικά (επιχειρήσεις) πρόσωπα κάθε μορφής από το 1980. Η πολυετής εμπειρία του ειδικευμένου προσωπικού μας σε φορολογικά και χρηματοοικονομικά ζητήματα, η αμεσότητα και το ενδιαφέρον για τον πελάτη είναι από τα κύρια χαρακτηριστικά μας.

 

Κλειδί της ουσιαστικής προσφοράς μας είναι η αναγνώριση της μοναδικότητας του κάθε πελάτη και των αναγκών του, ενώ στόχο μας αποτελεί η προσφορά έγκυρων και έγκαιρων λύσεων. Για το λόγο αυτό αναζητούμε συνεχώς νέους τρόπους και μεθόδους προκειμένου να επιτύχουμε την αναβάθμιση και την ανανέωση των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Αν κι εσείς ανήκετε σε όσους δεν επιθυμούν:

 • να πληρώνουν ό,τι δεν οφείλουν
 • να έρχονται αντιμέτωποι με τις συνέπειες λαθών και παραλείψεων τρίτων
 • να ταλαιπωρούνται στις δημόσιες υπηρεσίες, ξοδεύοντας πολύτιμο χρόνο
 • να ζουν με το άγχος της εφορίας
 • να χάνονται στον κυκεώνα των συνεχών αλλαγών της φορολογικής νομοθεσίας

τότε το Γραφείο Καράμπελα αποτελεί για σας έναν πολύτιμο σύμμαχο που θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε με μεγαλύτερη άνεση τα φορολογικά βάρη.

Αγαπητοί συνεργάτες,

 

Άλλη μια όμορφη αλλά και δύσκολη χρονιά φτάνει στο τέλος της.

Η σωστή επιθυμία του κράτους να ψηφιοποιήσει τις λογιστικές διεργασίες, γίνεται με τρόπο που ταλαιπωρεί τους πολίτες αλλά και τους λογιστές που βρισκόμαστε στην κορυφή αυτής της προσπάθειας. Η γραφειοκρατία που επιβάλλεται πάνω στην επιχειρηματικότητα αποτελεί τροχοπέδη για τον πολίτη και για τους επαγγελματίες λογιστές. Οι μεν επιβαρύνονται με κόστη που δεν θα έπρεπε να υπάρχουν και οι δε αναγκαζόμαστε να σπαταλάμε το χρόνο μας διορθώνοντας ατέλειες των βιαστικών κυβερνητικών εντολών ή κάνοντας μη παραγωγικές εργασίες που έχουν σαν στόχο την ευθυγράμμιση των λογιστικών ενεργειών των πολιτών με περιττούς και άσκοπους νόμους που επιβάλλονται πολλές φορές αναδρομικά.

 

Από τη δική μας τη μεριά, ως μια οικογενειακή επιχείρηση το στοίχημα είναι να διατηρήσουμε την κατάρτιση του δυναμικού μας με συνεχείς εκπαιδεύσεις και επιμορφώσεις και αναβαθμίζοντας παράλληλα τα μέσα που διαθέτουμε επενδύοντας σε ψηφιακά προγράμματα και εγκαταστάσεις που θα μας δώσουν ένα συγκριτικό πλεονέκτημα και μια ευελιξία στην λειτουργία μας.

 

Το 2023 πετύχαμε αρκετά πράγματα σε αυτό το κομμάτι έχοντας αφήσει πάρα πολλά ακόμα για το μέλλον. Το πιο σημαντικό παραμένει το να παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους πελάτες μας και υψηλού επιπέδου συνθήκες εργασίες στους ανθρώπους μας.

 

Στόχος μας να δίνουμε αξία με τις υπηρεσίες μας στους πελάτες και να αποτελούμε έναν σύμμαχο απέναντι στις πραγματικά δύσκολες συνθήκες που έχουν οι επιχειρηματίες στην χώρα μας με τις καθημερινές πια αλλαγές νόμων και την όχι πάντα φιλική αντιμετώπιση από την πολιτεία. Θα ήθελα να σας ζητήσω να συμμετέχετε στην αξιολόγηση που σας έχουμε στείλει επισημαίνοντάς μας τι πρέπει να βελτιώσουμε, καθώς επίσης και να ενημερωθείτε για τις νέες υπηρεσίες που παρέχουμε με στόχο την ολιστική εξυπηρέτηση του πελάτη.

 

Οι αλλαγές και η εξέλιξη σίγουρα αποτελούν πρόκληση και δεν είναι πάντα εύκολες. Αγαπάμε και τα λάθη μας, θέλουμε να τα εντοπίζουμε πρώτοι εμείς και μετά να μην τα επαναλαμβάνουμε αλλά να τα κρατάμε ως οδηγό για την συνεχή βελτίωση.

 

Για τη νέα χρονιά, θέλουμε να σας ευχηθούμε Καλή χρονιά με υγεία & ευτυχισμένο το 2024!

 

Γεώργιος Χ. Καράμπελας

Επιστροφή στη φύση

Υποδεχόμαστε τη νέα χρονιά εγκαινιάζοντας το νέο μας ιδιόκτητο κήπο στην ταράτσα του κτιρίου μας, όπου έχει σαν στόχο να αποτελέσει ένα καταφύγιο περισυλλογής και σύντομης χαλάρωσης κατά τις εργάσιμές ώρες. Έρευνες έχουν καταδείξει την ανάγκη τακτικών σύντομων διαλειμμάτων για τους εργαζόμενους που διάγουν καθιστό εργασιακό βίο, οπότε βόλτες ανάμεσα στο πράσινο με θέα τον ανοιχτό ορίζοντα την Ακρόπολη συστήνονται ανεπιφύλακτα σε εργαζόμενους και επισκέπτες.

Oι πελάτες που προτιμούν να κάνουν τα ραντεβού τους ανάμεσα στο πράσινο, δεν έχουν παρά να κάνουν σχετικό αίτημα στη γραμματεία.

 

Private Tax Service Club

Το Private Tax Service Club είναι πολλά περισσότερα από ένα πρόγραμμα παροχής ετήσιων φορολογικών υπηρεσιών σε ιδιώτες. Η υπηρεσία που καθιερώθηκε από το Γραφείο Καράμπελα ως ένα από τα πλέον δυναμικά και ευέλικτα συστήματα φορολογικής υποστήριξης. Απευθύνεται σε φυσικά πρόσωπα που δεν επιθυμούν να ξοδεύουν άσκοπα χρόνο και χρήματα και παρέχει προετοιμασία των φορολογικών υποχρεώσεών σας άριστα και έγκαιρα.

Μεταξύ των υπηρεσιών που το κατέστησαν ξεχωριστό είναι η απευθείας επικοινωνία του πελάτη με τον φοροτεχνικό διά τηλεφώνου, η αποστολή ενημερώσεων και ειδοποιήσεων για θέματα που αφορούν τον πελάτη με e-mail, καθώς και η προσωποποιημένη επαφή με το μοναδικό κωδικό πελάτη που γίνεται και μέσω της ιστοσελίδας μας, μέσω της οποίας μπορεί να αναθέτει απευθείας εργασίες με ένα κλικ.

Στις παροχές του PTSC έχουν ενσωματωθεί όλες οι νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες του egov.gr, e-efka.gr και Myaade.gr που πλέον παρέχονται από το γραφείο μας σε πελάτες που έχουν την ανάγκη.

 

Tax Cards

Τα μέλη του Private Tax Service Club αποκτούν την Private Tax Card, καταβάλλοντας την αντίστοιχη ετήσια συνδρομή, η οποία κυμαίνεται ανάλογα με το είδος της (Silver, Gold, Platinum,Vip) και καθορίζεται από τη συχνότητα εμπλοκής μας, τα είδη υπηρεσιών που απαιτούνται, την ταχύτητα επίλυσης και την πολυπλοκότητα που παρουσιάζει. Οι υπηρεσίες, οι όροι και προϋποθέσεις και τα ανανεωμένα πακέτα βρίσκονται στην ιστοσελίδα μας. Ενδεικτικά περιλαμβάνουν:

 • Συμβουλές και πληροφορίες για κάθε φορολογικό ζήτημα (κληρονομικά, μεταβιβάσεις, κ.α.)
 • Έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση για τις φορολογικές σας υποχρεώσεις (προθεσμίες κλπ.)
 • Άμεση ενημέρωση για τις μεταβολές της φορολογικής νομοθεσίας
 • Ενημερότητες-πληρωμές
 • Δηλώσεις φόρου μεγάλης ακίνητης περιουσίας (ΦΜΑΠ)
 • Έκδοση πιστοποιητικών
 • Συναλλαγές στην εφορία
 • Ραντεβού στα γραφεία μας
 • Δηλώσεις πόθεν έσχες
 • Ανάλωση κεφαλαίου προηγούμενων χρόνων

 

Συμβουλευτικές υπηρεσίες αλλοδαπών & Κατοίκων Εξωτερικού                                     

Η ενασχόληση του γραφείου μας για περισσότερα από 30 χρόνια με θέματα κατοίκων εξωτερικού και φορολογικών θεμάτων που έχουν να κάνουν με εισοδήματα από περισσότερες χώρες μας έχει εδραιώσει στον χώρο της υποστήριξης κατοίκων εξωτερικού. Η τεχνογνωσία που έχουμε αποκτήσει μας δίνει την δυνατότητα να μπορούμε να συμβουλεύσουμε αποτελεσματικά και έγκαιρα τους φορολογούμενους που έχουν συμφέροντα σε χώρες εκτός Ελλάδας και να τους καθοδηγήσουμε ουσιαστικά στην υπόθεση τους.

Πρόκειται είτε για φορολογούμενους με εισόδημα στην αλλοδαπή, είτε για κάποιους που εγκαταλείπουν την Ελλάδα και θέλουν να δηλωθούν στη Δ.Ο.Υ Κατοίκων Εξωτερικού, είτε για όσους επιλέγουν τον αντίθετο δρόμο και επιστρέφουν στη χώρα μας.

Για την τελευταία περίπτωση τα κίνητρα επαναπατρισμού (άρθρα 5Α, 5Β και 5Γ του ν. 4172) που έχουν ψηφιστεί τα τελευταία χρόνια δίνουν την δυνατότητα σε φορολογικούς κατοίκους εξωτερικού που επιστρέφουν -φορολογικά- στην Ελλάδα να έχουν σημαντικά μειωμένο φόρο.

Το γραφείο μας είναι εδώ για να σας παρέχει ουσιαστική καθοδήγηση και υποστήριξη στην περίπτωση σας.

 

Προγράμματα επιχορηγήσεων (ΕΣΠΑ)

Η Ελλάδα βρίσκεται αναμεσά στις πρώτες χώρες σε απορρόφηση κονδυλίων από της Ε.Ε. μέσω των προγραμμάτων ΕΣΠΑ και Αναπτυξιακού Νόμου. Η πλειονότητα των πόρων του προγράμματος αναμένεται να καταβληθεί εντός της επόμενης τριετίας.

Το πλαίσιο επιχορηγήσεων που έχει προγραμματιστεί για την επόμενη 5ετία θα δώσει την ευκαιρία σε επιχειρηματίες αλλά και φυσικά πρόσωπα να πραγματοποιήσουν επενδύσεις με την χρηματική υποστήριξη του κράτους. Προγράμματα ψηφιακής αναβάθμισης, ενσωμάτωσης νέων λειτουργειών όπως artificial intelligence kai machine learning, ανακαινίσεις της κτηριακής υποδομής και ενεργειακή αναβάθμιση αναμένεται να καλύψουν ένα μεγάλο φάσμα αναγκών σε χρηματοδότηση.

Συμμεριζόμενοι τις ανάγκες των πελατών μας υποστηρίζουμε την πλειονότητα των προγραμμάτων υποβάλλοντας προτάσεις και παρακολουθώντας τα επιδοτούμενα προγράμματα και αιτήσεις επιχορήγησης μέσω ΕΣΠΑ και μέσω Αναπτυξιακού νόμου.

espa