Λ. Συγγρού 78 & Μ. Μπότσαρη 49, Αθήνα
Δευτέρα - Παρασκευή:
8:00 - 19:00
© Copyright Taxnet.gr

Παρασκευή 14 Μαΐου: ξεκινούν οι διαπεριφερειακές μετακινήσεις, τέλος σε sms

 

Από την Παρασκευή 14 Μαΐου καταργήθηκε η αποστολή sms για τις μετακινήσεις των πολιτών αλλά και οι απαγορεύσεις για τις διαπεριφερειακές μετακινήσεις για την ηπειρωτική Ελλάδα, όπως ανακοινώθηκε.

Επίσης παρατείνεται το ωράριο της κυκλοφορίας μέχρι τις 12 και μισή τα μεσάνυχτα, στο πλαίσιο της περαιτέρω άρσης μέτρων που είχαν ληφθεί. Επίσης καταργείται το click away και click in shop στο λιανεμπόριο.

Αναλυτικά τα μέτρα που ισχύουν από τις 05.00 το πρωί της Παρασκευής:

Ξεκινούν οι διαπεριφερειακές μετακινήσεις, καταργούνται τα SMS στο 13033 για τις μετακινήσεις μας και στο 13032 για τις αγορές μας.

Το ωράριο ελεύθερης κυκλοφορίας παρατείνεται μετά τις 23:00, μέχρι τις 12.30. Αντίστοιχα θα παραταθεί και το ωράριο λειτουργίας των χώρων της εστίασης, οι οποίοι θα κλείνουν μισή ώρα πριν από το απαγορευτικό.

Καταργούνται το click inside και το click away. Ο αριθμός των πελατών στο εσωτερικό του θα συναρτάται από τα τ.μ. του καταστήματος.

  • Μέγιστος επιτρεπόμενος αριθμός εντός των καταστημάτων: ένας πελάτης για κάθε 25 τ.μ..
  • Μέγιστος επιτρεπόμενος αριθμός πελατών εντός των κοινόχρηστων χώρων των εμπορικών κέντρων, εκπτωτικών χωριών, ορίζεται ως εξής: ένας πελάτης για κάθε 10 τ.μ.
  • Απόσταση 2 μέτρων μεταξύ των πελατών κατά τον χρόνο αναμονής στα ταμεία.