Λ. Συγγρού 78 & Μ. Μπότσαρη 49, Αθήνα
Δευτέρα - Παρασκευή:
8:00 - 19:00
© Copyright Taxnet.gr

Επιστρεπτέα προκαταβολή 6: Παράταση δηλώσεων έως τις 18 Μαρτίου – Νέα δυνατότητα ένταξης επιχειρήσεων

 

Έως τις 18 Μαρτίου παρατείνεται η προθεσμία υποβολής της δήλωσης για την Επιστρεπτέα Προκαταβολή 6, ενώ δίνεται η δυνατότητα ένταξης επιχειρήσεων που δεν είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον.

Με τη νέα υπουργική απόφαση,  τροποποιείται η απόφαση για την Επιστρεπτέα Προκαταβολή 6 δυνατότητα υποβολής αίτησης για όσους δήλωσαν έως 24 Φεβρουαρίου 2021 στοιχεία εσόδων και δεν είχαν υποβάλει εκδήλωση ενδιαφέροντος.

Η απόφαση δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ και προβλέπει τα εξής:

Η προσθήκη που έγινε  αναφέρει ότι δίνεται η δυνατότητα να υποβάλουν αίτηση και οι επιχειρήσεις  που δήλωσαν έως την 24η Φεβρουαρίου 2021 στοιχεία εσόδων στην ηλεκτρονική εφαρμογή “Τα Έσοδά μου”, που λειτουργεί για τους σκοπούς της Επιστρεπτέας Προκαταβολής, στην πλατφόρμα «myBusinessSupport» , οι οποίες δεν είχαν υποβάλει την εκδήλωση ενδιαφέροντος.
Επίσης, οι επιχειρήσεις οι οποίες υπέβαλαν έως την έναρξη ισχύος της παρούσας απόφασης, αίτηση η οποία απορρίφθηκε, επειδή δεν είχαν υποβάλει τη σχετική εκδήλωση ενδιαφέροντος , μπορούν να υποβάλουν εκ νέου αίτηση, εφόσον έως τις 24 Φεβρουαρίου 2021 δήλωσαν στοιχεία εσόδων στην πλατφόρμα του «myBusinessSupport».espa