Λ. Συγγρού 78 & Μ. Μπότσαρη 49, Αθήνα
Δευτέρα - Παρασκευή:
8:00 - 19:00
© Copyright Taxnet.gr

Αναρτήθηκαν τα τέλη κυκλοφορίας 2022 στο myCAR της ΑΑΔΕ – Νέοι τρόποι ηλεκτρονικών πληρωμών των ειδοποιητηρίων

 

Αναρτήθηκαν την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022 τα τέλη κυκλοφορίας για το 2023. Οι ιδιοκτήτες οχημάτων μπορούν να δουν και να εκτυπώσουν τα τέλη κυκλοφορίας τους μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας myCARτης ΑΑΔΕ.(https://www.aade.gr/mycar)

Διαδικασία εκτύπωσης ειδοποιητηρίου

Οι ιδιοκτήτες οχημάτων μπορούν να ακολουθήσουν δύο διαδρομές για την εκτύπωση των ειδοποιητηρίων τους, ανάλογα με το αν επιθυμούν την σύνδεση μέσω κωδικών TAXISnet ή όχι.

-Πολίτες & Επιχειρήσεις > οχήματα > τέλη κυκλοφορίας TAXISnet ή

-Πολίτες & Επιχειρήσεις > οχήματα > τέλη κυκλοφορίας χωρίς κωδικούς TAXISnet

Πληρωμή των τελών κυκλοφορίας

Τα τέλη κυκλοφορίας πρέπει να πληρωθούν μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2022 και οι ιδιοκτήτες μπορούν να καταβάλουν το ποσό με δύο νέους τρόπους είτε μέσω mobilebanking είτε μέσω ATM σκανάρoντας τον QR κώδικα του ειδοποιητηρίου ή μέσω internet banking με χρήση του κωδικού RF που αναγράφεται κάτω από το ποσό πληρωμής.

Οι κάτοχοι πιστωτικών καρτών μπορούν να εξοφλήσουν τα τέλη κυκλοφορίας σε 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ > Συχνές ερωτήσεις για τα Τέλη Κυκλοφορίας

Τι είναι ο κωδικός RF: Ο κωδικός RF είναι ένας 20-ψήφιος αριθμός που επιτρέπει την πληρωμή χωρίς να γνωρίζετε το IBAN του κατόχου ενός λογαριασμού. Η μορφή του είναι η εξής: πχ. RF769115659900000000xxxxx και τον τοποθετείτε στο πλαίσιο «Κωδικός Πληρωμής σε Τράπεζα» στο webbanking σας.

Τι είναι κωδικός QR: Ο κωδικός QR έχει παρόμοια μορφή όπως στην φωτογραφία παρακάτω και μπορεί να σκαναριστεί από κινητό για την εύκολη πληρωμή μέσω mobilebanking.espa