Λ. Συγγρού 78 & Μ. Μπότσαρη 49, Αθήνα
Δευτέρα - Παρασκευή:
8:00 - 19:00
© Copyright Taxnet.gr

Μέχρι 30/8/23 η προανάρτηση στο κτηματολόγιο σε Κορινθία, Αργολίδα και Εύβοια

 

Από την 17η Ιουλίου μέχρι και το τέλος Αυγούστου είναι η προθεσμία προανάρτησης στο κτηματολόγιο για  περιοχές των Περιφερειακών Ενοτήτων Κορινθίας και Αργολίδας, καθώς και Ευβοίας,  όπως ενημέρωσε με e-mail τους πολίτες η ΑΑΔΕ.

Έως τις 30/8/23, εφόσον οι πολίτες επικαιροποιήσουν τα στοιχεία επικοινωνίας τους στην ιστοσελίδα του κτηματολογίου, μπορούν να τα ελέγξουν και αν χρειαστεί να τα διορθώσουν, και συγκεκριμένα να ελέγξουν την περιγραφή και τη νομική πληροφορία των ακινήτων τους, καθώς και τα όρια των γεωτεμαχίων τους, αποφεύγοντας έτσι δικαστικές επιλύσεις.

Αν τα στοιχεία της προανάρτησης είναι σωστά, οι πολίτες δεν χρειάζεται να κάνουν κάποια άλλη ενέργεια. Σε περίπτωση που υπάρχουν λάθη, μπορεί να υποβληθεί αίτηση επανεξέτασης στοιχείων έως τις 30/8/23, στο email που τους στάλθηκε η ενημέρωση ή στο γραφείο κτηματογράφησης μετά από ραντεβού. Επίσης, αν ακόμα δεν έχει δηλωθεί στο κτηματολόγιο η ακίνητη περιουσία, υπάρχει ακόμη το χρονικό περιθώριο είτε ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του κτηματολογίου, είτε στο τοπικό γραφείο κτηματογράφησης κατόπιν ραντεβού.

 

 espa