Λ. Συγγρού 78 & Μ. Μπότσαρη 49, Αθήνα
Δευτέρα - Παρασκευή:
8:00 - 19:00
© Copyright Taxnet.gr

Προειδοποίηση για εξαπατήσεις στέλνει το επιμελητήριο Κυκλάδων

 

Το επιμελητήριο Κυκλάδων με πρόσφατη ανακοίνωση του, έθιξε το πρόβλημα των εξαπατήσεων αναφέροντας ότι πολλά μέλη τους λαμβάνουν ψευδείς κλήσεις δήθεν από το επιμελητήριο Κυκλάδων, ζητώντας 35€ για την ανανέωση της προβολής της εταιρίας τους στο portal. Τα μέλη δυστυχώς, μη γνωρίζοντας ότι είναι απάτη, πλήρωσαν με αντικαταβολή το ποσό αυτό.

Το επιμελητήριο, κάνει γνωστό πως η προβολή των εταιριών των μελών στο portal γίνεται ΔΩΡΕΑΝ, και σε καμία περίπτωση δεν χρησιμοποιεί την αντικαταβολή ως μέσο πληρωμής υπηρεσιών.

Ως απόρροια όλων των παραπάνω, το επιμελητήριο, ενημερώνει τα μέλη του να δίνουν ιδιαίτερη σημασία στις κλήσεις που λαμβάνουν, καθώς και στα προσωπικά στοιχεία και χρηματικά ποσά που δίνουν. Επίσης ενημερώνει, πως τις σχετικές υπηρεσίες που παρέχει μπορούν τα μέλη του να τις δουν στον πιστοποιημένο σύνδεσμο του επιμελητηρίου, με στόχο την αποφυγή περαιτέρω φαινομένων εξαπάτησης.

Τέλος, επισημαίνεται, πως αν κάποιο μέλος δεχθεί παρόμοια κλήση ή email ή οποιαδήποτε μορφή εξαπάτησης, να ενημερώσει άμεσα το Επιμελητήριο Κυκλάδων επικοινωνώντας με τα αρμόδια γραφεία των παρακάτω νησιών: Σύρο, Άνδρο, Σαντορίνη, Μήλο, Μύκονο, Νάξο, Τήνο.espa