Λ. Συγγρού 78 & Μ. Μπότσαρη 49, Αθήνα
Δευτέρα - Παρασκευή:
8:00 - 19:00
© Copyright Taxnet.gr

Ανακοινώθηκε η απόφαση για την επιδότηση φυσικού αερίου για τους μη οικιακούς καταναλωτές για τον Ιούλιο και Αύγουστο

 

Ανακοινώθηκε η απόφαση με τις τροποποιήσεις σχετικά με την επιδότηση φυσικού αερίου.  Πιο συγκεκριμένα, η επιδότηση θα αφορά τους μήνες Ιανουάριο έως Αύγουστο του 2022.

Για τους μη οικιακούς καταναλωτές:

– Η επιδότηση για το μήνα Ιανουάριο θα είναι 30€/MWh επί της συνολικής κατανάλωσης του φυσικού αερίου. Εξαιρείται η κατανάλωση που αφορά την ηλεκτρική ενέργεια.

– Για τον Φεβρουάριο και Μάρτιο, η επιδότηση θα είναι 20€/ MWh επί της συνολικής κατανάλωσης του φυσικού αερίου. Εξαιρείται η κατανάλωση που αφορά την ηλεκτρική ενέργεια.

– Για το μήνα Απρίλιο, η επιδότηση θα είναι 40€/ MWh επί της συνολικής κατανάλωσης του φυσικού αερίου. Εξαιρείται η κατανάλωση που αφορά την ηλεκτρική ενέργεια.

-Για τους μήνες Μάιο και Ιούνιο, η επιδότηση θα είναι 20€/ MWh επί της συνολικής κατανάλωσης του φυσικού αερίου. Εξαιρείται η κατανάλωση που αφορά την ηλεκτρική ενέργεια.

-Για το μήνες Ιούλιο και Αύγουστο, η επιδότηση θα είναι 30€/ MWh επί της συνολικής κατανάλωσης του φυσικού αερίου. Εξαιρείται η κατανάλωση που αφορά την ηλεκτρική ενέργεια.

Τα στοιχεία θα πρέπει να υποβληθούν εντός ενός μηνός από την έκδοση της απόφασης, ενώ για τους δικαιούχους που έχουν ήδη υποβάλει τα στοιχεία τους δε χρειάζεται εκ νέου υποβολή.espa