Λ. Συγγρού 78 & Μ. Μπότσαρη 49, Αθήνα
Δευτέρα - Παρασκευή:
8:00 - 19:00
© Copyright Taxnet.gr

Ψηφιακή κάρτα: Την Παρασκευή 1 Ιουλίου η πρώτη μέρα εφαρμογής της σε τράπεζες και σούπερ μάρκετ.

 

Την Παρασκευή 1 Ιουλίου θα ξεκινήσει η εφαρμογή της ψηφιακής κάρτας στις τράπεζες και στα σούπερ μάρκετ της χώρας. Πρόκειται για την εφαρμογή myErgani mobile app για τους εργαζόμενους, η οποία υποστηρίζει και την εφαρμογή Ergani CardScanner για τις επιχειρήσεις που δεν έχουν σύστημα ωρομέτρησης. Μέσω της  εφαρμογής Ergani CardScanner μπορεί να  γίνει έλεγχος της έναρξης και της λήξης  της εργασίας των εργαζομένων ενώ παράλληλα τα δεδομένα μεταφέρονται αυτόματα στο Π.Σ. ΕΡΓΑΝΗ ΙΙ. Η εφαρμογή της ψηφιακής κάρτας θα επεκταθεί στις υπόλοιπες επιχειρήσεις σταδιακά και χωρίς καμία εξαίρεση.

Κάθε εργαζόμενος θα έχει τον δικό του προσωπικό κωδικό (QR code) στην εφαρμογή myErgani mobile app. Κατά την είσοδο του στο χώρο εργασίας θα πρέπει να υποδεικνύει τον προσωπικό του κωδικό και θα πρέπει να ελέγχεται μέσω της εφαρμογής Ergani CardScanner. Η διαδικασία είναι απλή και θα θυμίζει τον έλεγχο πιστοποιητικού εμβολιασμού. Οι ώρες και οι υπερωρίες του κάθε εργαζόμενου θα καταγράφονται αυτόματα από την εφαρμογή και ο κάθε εργαζόμενος μπορεί να έχει γνώση του προγράμματος του και των ωρών εργασίας του μέσω αυτής.

Η ψηφιακή κάρτα αφορά όλους τους εργαζόμενους όλων των μορφών απασχόλησης (πλήρης, μερική, πρακτική άσκηση κτλ.)  και όλων των ειδών ωραρίων εργασίας (σταθερό,  μεταβαλλόμενο κτλ.). Στην εφαρμογή θα  καταγράφονται και όλες οι μορφές  άδειας που θα λαμβάνονται από τους εργαζόμενους.espa