Λ. Συγγρού 78 & Μ. Μπότσαρη 49, Αθήνα
Δευτέρα - Παρασκευή:
8:00 - 19:00
© Copyright Taxnet.gr

Π.Σ. ΕΡΓΑΝΗ: Ανοιχτό από τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου για τις υπεύθυνες δηλώσεις και τις ορθές επαναλήψεις για το Πρώτο Ένσημο και τις 150.000 νέες θέσεις εργασίας

 

Ανακοινώθηκε με γραφείο τύπου του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων ότι το ΠΣ ΕΡΓΑΝΗ θα ανοίξει για την υποβολή δηλώσεων και ορθών επαναλήψεων για το «Πρώτο Ένσημο» και το ανοιχτό πρόγραμμα των 150.000 νέων επιδοτούμενων θέσεων εργασίας.

Όσοι δεν έχουν υποβάλει την απαιτούμενη ηλεκτρονική αίτηση- υπεύθυνη δήλωση αποδοχής ένταξης τους θα πρέπει να την υποβάλλουν μέσω της σελίδας https://supportemployees.services.gov.gr. Η είσοδος στην υπηρεσία γίνεται με κωδικούς Taxisnet.

Επίσης, δίνεται η δυνατότητα οι επιχειρήσεις να διορθώσουν το πιστωτικό ίδρυμα και τον τραπεζικό λογαριασμό τους, υποβάλλοντας ορθή επανάληψη της σχετικής αίτησης υπεύθυνης δήλωσης ένταξης στο πρόγραμμα που επιθυμούν. Ενώ, οι ωφελούμενοι μπορούν να διορθώσουν το τραπεζικό λογαριασμό τους και το πιστωτικό ίδρυμα υποβάλλοντας ορθή επανάληψη της αίτησης υπεύθυνης δήλωσης αποδοχής για την ένταξη τους στο πρόγραμμα ΠΡΩΤΟ ΕΝΣΗΜΟ.

Η παραπάνω διαδικασία είναι διαθέσιμη από τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου έως την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου.espa