Λ. Συγγρού 78 & Μ. Μπότσαρη 49, Αθήνα
Δευτέρα - Παρασκευή:
8:00 - 19:00
© Copyright Taxnet.gr

myDimoslive: Νέα προσθήκη δήμων στην πλατφόρμα

 

Με ανακοίνωση του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Εσωτερικών προστέθηκαν επιπλέον δήμοι στην πλατφόρμα myDimoslive. Οι δήμοι που προστέθηκαν είναι οι εξής: ο δήμος Χίου, Ζωγράφου, Ευόσμου-Κορδελιού και Μεταμόρφωσης Αττικής.

Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη μέσω της σελίδας myDimos.Live.gov.gr ή μέσω του gov.gr στην ενότητα «Πολίτης και καθημερινότητα» και την υποενότητα «Εξ αποστάσεως εξυπηρέτηση πολιτών». Η είσοδος στην πλατφόρμα γίνεται με κωδικούς taxisnet.

Οι πολίτες μπορούν να μεταβούν στις παραπάνω σελίδες και να κλείσουν ραντεβού σχετικά με υπηρεσίες του δήμου. Το ραντεβού μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε με φυσική παρουσία, είτε με τηλεφωνική επικοινωνία είτε με βιντεοκλήση. Ενδεικτικά μέσω της πλατφόρμας οι πολίτες μπορούν να κλείσουν ραντεβού για:

– αιτήσεις εκδόσεων πιστοποιητικών, βεβαιώσεων, αδειοδοτήσεων, συμβουλευτικής υποστήριξης γυναικών

– διάφορες δομές του δήμου, για παράδειγμα Κέντρα Κοινότητας, Τμήμα Περιουσίας, Δημοτική Αστυνομία, Ληξιαρχείο, Υπηρεσίες Δόμησης, τμήματα σχετικά με την Προστασία και την Προαγωγή της Δημόσιας Υγείας, το περιβάλλον και την ποιότητα ζωής κ.ά.

Στο επόμενο διάστημα αναμένεται να προστεθούν και άλλοι δήμοι στην πλατφόρμα.espa