Λ. Συγγρού 78 & Μ. Μπότσαρη 49, Αθήνα
Δευτέρα - Παρασκευή:
8:00 - 19:00
© Copyright Taxnet.gr

MyHealth App: Τι προσφέρει η νέα αναβάθμιση

 

Το MyHealth app αποτελεί μια εφαρμογή που παρέχει πρόσβαση στην συνταγογράφηση και στα παραπεμπτικά εξετάσεων στον κάθε ασφαλισμένο που έχει εγγραφεί σε αυτήν. Μέσω αυτής, ο χρήστης μπορεί να βλέπει πληροφορίες για τις συνταγές και τα παραπεμπτικά που έχουν εκδοθεί για τον ΑΜΚΑ του, όπως:

– τον αριθμό παραπεμπτικού ή συνταγής

– την  ημερομηνία έκδοσης

– το όνομα του γιατρού που τα συνέταξε

– το περιεχόμενό τους

Επίσης, ο χρήστης μπορεί να λαμβάνει ειδοποιήσεις στο κινητό του για την έκδοση, εκτέλεση και λήξη των νέων συνταγογραφήσεων και παραπεμπτικών που εκδίδονται μέσω της άυλης συνταγογράφησης με το ΑΜΚΑ του. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για εγκατάσταση σε κινητά που έχουν android ή iOS λογισμικό.

Εγγραφή στην εφαρμογή

Για την εγγραφή στο MyHealth app είναι απαραίτητη η εγγραφή στην άυλη συνταγογράφηση και  ένας πιστοποιημένος αριθμός τηλεφώνου μέσω Εθνικού Μητρώου Επικοινωνίας. Για την είσοδο στην εφαρμογή ο χρήστης συνδέεται με τους κωδικούς TAXISnet ή με κωδικούς e-banking τραπέζης και έπειτα του αποστέλλεται ένας εξαψήφιος αριθμός μιας χρήσης για να γίνει η αυθεντικοποίηση.

Αναβάθμιση εφαρμογής

Πριν τις 29 Σεπτεμβρίου 2021,  ο χρήστης μπορούσε να ανατρέξει μόνο στις ιατρικές συνταγές και στα παραπεμπτικά που έχουν εκδοθεί από τον Ιανουάριο 2020 και μετά. Πλέον, η πρόσβαση επεκτείνεται και σε δεδομένα παλαιότερων ετών και συγκεκριμένα δεδομένα από την ημερομηνία ένταξης του χρήστη στην ηλεκτρονική συνταγογράφηση.espa