Λ. Συγγρού 78 & Μ. Μπότσαρη 49, Αθήνα
Δευτέρα - Παρασκευή:
8:00 - 19:00
© Copyright Taxnet.gr

Η ιστορία του PTSC

Στις αρχές της δεκαετίας του 1990, ο ιδρυτής του γραφείου μας, Μπάμπης Καράμπελας, αντιλήφθηκε πως η ιδιαιτερότητα της φύσης των φοροτεχνικών υπηρεσιών οδηγούσε στην ανύψωση ενός «τοίχου» μεταξύ πελάτη και λογιστή. Παρατήρησε πως υπήρχαν πολλοί ιδιώτες που επέλεγαν ένα φοροτεχνικό για την υποβολή της φορολογικής τους δήλωσης μια φορά το χρόνο, αλλά παράλληλα χρειαζόντουσαν να επανέλθουν κατά καιρούς μέσα στη χρονιά με κάποια ερώτηση ή κάποια μικρή εργασία που έπρεπε να πραγματοποιηθεί. Πολλοί από τους πελάτες αυτούς του εκμυστηρεύθηκαν ότι δεν ένιωθαν άνετα με το να καλούν επανειλημμένα διότι οι υπηρεσίες αυτές –που πολλές φορές ήταν μια συζήτηση 5 λεπτών- δεν αμείβονταν και έτσι δίσταζαν να κάνουν την επαφή.

 

Ως απόρροια αυτής του της παρατήρησης αποφάσισε να δημιουργήσει το Private Tax Service Club (PTSC).

 

Kάποια χρόνια μετά, γύρω στο 2000, το PTSC είχε γίνει σήμα κατατεθέν του γραφείου και είχε δημιουργήσει ένα πελατολόγιο στην πλειονότητα του από φορολογούμενους υψηλών εισοδημάτων, ιδιοκτητών μεγάλης ακίνητης περιουσίας αλλά και κατοίκους εξωτερικού.

 

Εκείνη την εποχή αναγνωρίζοντας πως ο κάθε φορολογούμενος έχει διαφορετικές ανάγκες και με στόχο πάντα πως πρέπει να πληρώνει τις υπηρεσίες που πραγματικά χρειάζεται, διαμορφώθηκαν διαφορετικά πακέτα υπηρεσιών τα οποία ο πελάτης μπορεί να επιλέξει αναλόγως το είδος της υποστήριξης που επιθυμεί.

 

Σήμερα, σχεδόν 30 χρόνια από την δημιουργία του, συνεχίζοντας την παράδοση και αντιλαμβανόμενοι τις συνθήκες της εποχής, έχουμε εναρμονίσει τα πακέτα λογιστικών – φοροτεχνικών παροχών με τις τρέχουσες φορολογικές απαιτήσεις και με τιμές ανταγωνιστικές ώστε να είναι προσιτά σε όλους.

 

Στόχος μας είναι να καλύψουμε τις ανάγκες των φορολογούμενων, από τις πιο απλές έως τις πιο σύνθετες, κατά την διάρκεια του έτους παρέχοντας σιγουριά και έναν σταθερό σύμμαχο απέναντι στον κυκεώνα των φορολογικών υποχρεώσεων και αλλαγών.

espa